Op zoek naar Interieur en design?

Interieur en design
8.000 m2 modern wonen design Mobiel Interieur.
Hier ziet u een verrassend voorproefje van de smaakvolle moderne en design wooncollectie van Mobiel Interieur. Hier begint ook uw ontdekkingstocht door de mooiste woonwinkel voor een sfeervol interieur en inspiratie. Een bezoek aan de showroom van Mobiel Interieur in Andijk is echt de moeite waard.
Faillissement Forma Interieur En Design B.V. te Bergschenhoek F.10/17/374 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Forma Interieur En Design B.V. Op 09-08-2017 is Forma Interieur En Design B.V. te Bergschenhoek Zuid-Holland door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.10/17/374. De hoofdactiviteit van Forma Interieur En Design B.V.
Beroepsopleiding Interieurdesign/ Binnenhuisarchitectuur Linnartz.
Door het volgen van de opleiding Interieur Ontwerper en Interieur Stylist bij Linnartz heb ik de stap kunnen maken en mijzelf ontwikkeld tot een professionele Interieur Ontwerper Stylist. Jose van Leuven www.jvl-ontwerp.com. Geschreven door Jose van Leuven www.jvl-ontwerp.com op 13-03-18.
Rim Interieur Design.
Studio RIM Interieur en Design is de nieuwe onderneming van Rim de Boer, u welbekend van het Bangahuys Interieur te Franeker. Rim combineert een jarenlange ervaring van 20 jaar met een frisse hedendaagse kijk op een breed scala aan inrichtingen.
Ambiance Interieur Design Groothandel in project verlichting.
Ambiance Interieur Design is sinds 2005 de speciaal-groothandel van verlichting, lampenkappen en lichtbronnen, zowel voor winkels als ook voor projecten als hotels, restaurants, bedrijven en instellingen. Ons assortiment van verschillende fabrikanten en importeurs breidt zich continue uit met oog op kwaliteit, functionaliteit en styling.
deeltijd Interieur Design NHL Hogeschool te Leeuwarden.
Interieur Design is een beginnerscursus en geschikt voor iedereen die het leuk vindt om met interieur bezig te zijn. Je hebt na afloop van deze verkennende cursus kennis gemaakt met het vakgebied Interieur Design in de volle breedte. Je weet wat het vak Interieur Design omvat en je hebt je kennis op dit gebied uitgebreid.
Contact Ploemen Interieur en Design Sittard Rijksweg Noord.
Visie en Doelstelling. Rijksweg Noord 175. 6136 AB Sittard. 046 411 0100. ma: op afspraak. s avonds op afspraak. ING: 66 60 62 870. IBAN: NL36 INGB 066 606 2870. BTW: NL 8176 06 087 B01. KvK: 14 05 86 63. Ploemen Interieur BV.
Design Interieur KATO Projecten.
KATO Projecten werkt met diverse top design interieur merken zoals Gispen, Sedus, Depadova, Softline en Cascando. Mede door de diversiteit van deze merken en vaardigheden die wij als interieurontwikkelaar in huis hebben verzorgen met veel plezier je zakelijke design interieur.

Contacteer ons