Resultaten voor horeca interieurontwerp

horeca interieurontwerp
FM Interieurbouw Archieven FM Groep.
Compass Nederland BV/ Eurest Catering heeft FM Horeca Grootkeukens opdracht gegeven in samenwerking met FM Interieurbouw het project te realiseren. Op basis van het ontwerp van Artemis Interieurontwerp Vormgeving hebben wij invulling gegeven in het geïntegreerde bereidings en uitgiftegebied. Tevens heeft FM de spoelkeuken, koel en vriescellen en opslagruimte geleverd.
Horeca.
Op de begane grond van het SFC is een modern bedrijfsrestaurant gevestigd en op de eerste verdieping zijn diverse multifunctionele ruimtes voor het ontvangen van gasten, vergaderruimtes en instructielokalen. Bekijk dit project. Branche: Kantoren Horeca. Voor een restaurant in Hengelo mocht Brok Interieurbouw het interieurontwerp maken en tevens de complete verbouwing coördineren en het nieuwe interieur realiseren.
Interieurontwerp voor horeca en kantoor.
StudioIN is trots op de verrichtte horeca en kantoorprojecten. We doen graag bijzondere projecten. De inrichting van een hippe kapperszaak of een stijlvolle zorginstelling staan nog op de wensenlijst. Ga naar meer informatie over de werkwijze. Waar vroeger de vissersschepen van Huizen aanmeerden staat tegenwoordig het Nautisch Kwartier. In Oud-Hollandse stijl staat het imposante restaurant CornelisZ. Met evenveel zorg is ook het interieur vormgegeven.
Interieurdesign en conceptontwikkeling voor de horeca. Interieurdesign en conceptontwikkeling voor de horeca.
Specialist in interieurdesign voor de horeca. Een kenmerkend signatuur van ESTIDA is het gastvrije interieur met veel comfort. Geen wonder dus dat wij de specialist zijn in het interieurdesign voor de horeca. Ons uitgebreide portfolio toont de inrichtingen en interieurconcepten die wij recentelijk voor horecagelegenheden hebben ontwikkeld.
Horeca interieur Esfera Styling.
INTERIEURONTWERP voor HORECA. Esfera Styling creeerd inspirerende gezonde interieurs die perfect aansluiten op uw doelgroep. Het succes van een horeca onderneming wordt grotendeels bepaald door het concept. Het grote aanbod binnen de huidige markt én de kritische consument maakt uitstraling en identiteit van uw bedrijf nog belangrijker.
LEO Interieurgroep maatwerk interieurs met visie.
Proef de beleving, interieurs vol smaak en sfeer. Uitnodigende bureaus op uitdagende plaatsen. particulieren / bedrijven en instellingen. Carte blanche, de vrijheid om te genieten. Stijg naar grote hoogte. particulieren / bedrijven en instellingen / horeca. Uitdaging aanvaard, top-interieur gerealiseerd.
Interieurontwerpen Cursus Interieurontwerp Akademie Vogue Akademie Vogue.
Zo heb ik mij ontwikkeld op grafisch gebied door de vakken digitale en grafische vormgeving te hebben afgerond, maar vooral ook op interieurgebied mijn eigen stijl steeds meer leren ontdekken door de vakken interieurontwerpen, media interieurontwerp en horecastyling. Het was gedurende mijn opleiding geen probleem om binnen de aangegeven diplomarichting een vak te ruilen.
Horeca advies horeca inrichting.
Wat doen wij. Hopman Kersten is gespecialiseerd in horeca-advies én interieurontwerp, ondersteuning bij alle elementen van ondernemen in de horeca. Het begeleiden van start-ups, ontwikkelen van concepten, het uitwerken naar ontwerp, realisatie via bouwbegeleiding en advies bij het ontwikkelen van groeiambities.

Contacteer ons