Meer resultaten voor interieurontwerp horeca

interieurontwerp horeca
Horeca interieurontwerp Studio Intério Voor ieder interieur!
Horeca interieurontwerp door Studio Intério Gebruiker Studio Intério 2018-07-26T1218470100.: Horeca interieurontwerp door Studio Intério. We inspireren, adviseren en creëren! Horeca interieurontwerp door Studio Intério. Als het aankomt op interieurontwerp en advies dan is Studio Intério dé professional die u kan helpen.
Interieurontwerp voor horeca en kantoor.
StudioIN is trots op de verrichtte horeca en kantoorprojecten. We doen graag bijzondere projecten. De inrichting van een hippe kapperszaak of een stijlvolle zorginstelling staan nog op de wensenlijst. Ga naar meer informatie over de werkwijze. Waar vroeger de vissersschepen van Huizen aanmeerden staat tegenwoordig het Nautisch Kwartier. In Oud-Hollandse stijl staat het imposante restaurant CornelisZ. Met evenveel zorg is ook het interieur vormgegeven.
Wat we doen bij Interemm.
Of het nu gaat om een interieurontwerp van een keuken, woonkamer, een receptiebalie, een complete inrichting van een restaurant, winkel of kantoor, een presentatiewand voor een beurs of een volledig nieuw standconcept. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke, professionele en betrokken aanpak. Wij denken met u mee en denken vooruit én afspraak is bij ons afspraak. Wel zo aangenaam. Het interieur van een kantoor, winkel, horeca, scholen en zorg en overheidsinstellingen laat zien waar het bedrijf/instantie voor staat.
Interieurontwerpbureau Cabana Interior.
Monica van Egmond VanEgmond Interieur Architectuur Binnenhuisarchitectuur, interieurarchitectuur, styling en interieurontwerp, Noordwijk, Bollenstreek, Zuid-Holland.
Van Egmond Totaalinterieur heeft een brede ervaring opgedaan op horeca gebied, en creëert precies de gewenste sfeer en uitstraling. Van eigentijds chic, tot hip met oosterse accenten, tot Long Island strandsferen: uw gasten eten, drinken of slapen in een omgeving die verrast en uitnodigt.
Horeca Interieurontwerp Archieven Interieurarchitect Rotterdam.
Category Archives for Horeca" Interieurontwerp." You are here.: Le Souq de plek voor een gezonde lunch op zn Arabisch. Als ik een horecaproject aanneem, doe ik dat alleen maar als het echt een leuk project is. Eén om hoge ogen mee te gooien.
ESTIDA realiseert nieuw concept in oudste pand Alkmaar Shopping Centre News.
Wat de ontwikkeling van het project bijzonder maakt, is dat eigenaar Segesta éérst designbureau ESTIDA heeft aangetrokken om de inrichting van het pand te bepalen; pas in een later stadium is er een passende ondernemer bij gezocht. Het oorspronkelijke bestemmingsplan was dan ook 100% horeca maar met uitbater Hanyn erbij is er gekozen voor het uiteindelijke concept dat naast het restaurant en de bar ook een food store biedt.
Stijl in Stijl Interior Design, interieur inrichting en interieurontwerp Horeca en Hotelsstijlinstijl.
Stijl in Stijl interieurontwerp. Stijl in Stijl Interior Design zorgt voor interieuradvies en ontwerp voor uw hotel, restaurant of bedrijf en daarnaast kleuradvies en interieuradvies voor uw woning. Interieurstyliste Jessica heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, stylen en inrichten van interieurs.

Contacteer ons