Op zoek naar interieurontwerp horeca?

interieurontwerp horeca
Horeca.
Op de begane grond van het SFC is een modern bedrijfsrestaurant gevestigd en op de eerste verdieping zijn diverse multifunctionele ruimtes voor het ontvangen van gasten, vergaderruimtes en instructielokalen. Bekijk dit project. Branche: Kantoren Horeca. Voor een restaurant in Hengelo mocht Brok Interieurbouw het interieurontwerp maken en tevens de complete verbouwing coördineren en het nieuwe interieur realiseren.
Horeca interieurontwerp Studio Intério Voor ieder interieur!
Horeca interieurontwerp door Studio Intério Gebruiker Studio Intério 2018-07-26T1218470000.: Horeca interieurontwerp door Studio Intério. We inspireren, adviseren en creëren! Horeca interieurontwerp door Studio Intério. Als het aankomt op interieurontwerp en advies dan is Studio Intério dé professional die u kan helpen.
Wat we doen bij Interemm.
Of het nu gaat om een interieurontwerp van een keuken, woonkamer, een receptiebalie, een complete inrichting van een restaurant, winkel of kantoor, een presentatiewand voor een beurs of een volledig nieuw standconcept. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke, professionele en betrokken aanpak. Wij denken met u mee en denken vooruit én afspraak is bij ons afspraak. Wel zo aangenaam. Het interieur van een kantoor, winkel, horeca, scholen en zorg en overheidsinstellingen laat zien waar het bedrijf/instantie voor staat.
Interieurontwerp voor horeca en kantoor.
StudioIN is trots op de verrichtte horeca en kantoorprojecten. We doen graag bijzondere projecten. De inrichting van een hippe kapperszaak of een stijlvolle zorginstelling staan nog op de wensenlijst. Ga naar meer informatie over de werkwijze. Waar vroeger de vissersschepen van Huizen aanmeerden staat tegenwoordig het Nautisch Kwartier. In Oud-Hollandse stijl staat het imposante restaurant CornelisZ. Met evenveel zorg is ook het interieur vormgegeven.
Werkwijze Voskuilen Interieur en Projectstoffering Amersfoort, Hoevelaken en omstreken.
Interieurontwerp Uw wensen worden uitgewerkt in een interieurontwerp. In deze tekeningen doen wij voorstellen voor verlichting, wand en vloerbedekking, meubilair, gebruikte kleuren en stoffen. Het ontwerp wordt aan u gepresenteerd, tevens tonen wij u dan ook de materiaalstalen van de voorgestelde vloerbedekking, wandbekleding, plafonds, gordijnen en meubelstoffen.
Horeca Interieurontwerp Archieven Interieurarchitect Rotterdam.
Category Archives for Horeca" Interieurontwerp." You are here.: Le Souq de plek voor een gezonde lunch op zn Arabisch. Als ik een horecaproject aanneem, doe ik dat alleen maar als het echt een leuk project is. Eén om hoge ogen mee te gooien.
Exclusieve interieurbouw en interieurontwerp op maat Van Aagten.
Exclusieve interieurbouw en interieurontwerp. Bij Van Aagten Projectrealisatie bieden we naast complete totaalprojecten, ook wel bekend als turnkey projecten, ook gedeeltelijke projecten wat betreft interieurbouw of interieurontwerp aan. Allereerst moet er natuurlijk een goed ontwerp zijn, voordat er aan de werkelijke bouw begonnen kan worden.
Stijl in Stijl Interior Design, interieur inrichting en interieurontwerp Horeca en Hotelsstijlinstijl.
Stijl in Stijl interieurontwerp. Stijl in Stijl Interior Design zorgt voor interieuradvies en ontwerp voor uw hotel, restaurant of bedrijf en daarnaast kleuradvies en interieuradvies voor uw woning. Interieurstyliste Jessica heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, stylen en inrichten van interieurs.

Contacteer ons